Rondje logistiek

Logistiek

Met de toename van e-commerce en de binnenlandse consumptie van de afgelopen vijf jaar, heeft de logistieke industrie een enorme groei vertoond. Om tegemoet te komen aan deze groei en aan het grote potentieel dat logistiek voor de toekomst heeft, creëert 21CC e-learning (mobiele/gamified) modules die diverse aspecten van de logistiek behandelen. Of het nu gaat om transport modaliteiten (lucht, zee en weg), typen vracht of de afhandeling van gevaarlijke goederen, 21CC biedt uw medewerkers goed leermateriaal zodat zij hun vaardigheden in de logistiek nog beter eigen kunt maken.

vertel me meer
21CC Fantasy map

Opslag en warehousing

Opslag en warehousing heeft een sleutelpositie binnen de logistiek, omdat het ervoor zorgt dat de juiste producten op het juiste tijdstip beschikbaar zijn. Inspelend op deze sleutelpositie, is het leermateriaal van 21CC over opslag en warehousing erop gericht dat magazijnmedewerkers hun werkzaamheden met gemak kunnen uitvoeren en dat zij voorzien worden van de benodigde kennis om situaties, die in hun dagelijkse werkzaamheden kunnen voorkomen, aan te kunnen.

vertel me meer
21CC ocean freight

Zeevracht

De afhandeling van goederen voor de zeevracht kan door de bijbehorende kosten gecompliceerd zijn. Om ervoor te zorgen dat deze kosten binnen de perken blijven dienen medewerkers standaardprocedures te volgen. De zeevracht e-learning modules van 21CC zijn specifiek ontworpen om dit doel te bereiken. Medewerkers die goederencontainers afhandelen krijgen een duidelijk overzicht van de taken die zij moeten uitvoeren, rekening houdend met de veiligheid van materiaal en personeel.

vertel me meer
21CC airfreight

Luchtvracht

Luchttransport is de snelste en duurste manier van transport voor lange afstand goederenvervoer. Het afhandelen van goederen voor luchttransport vereist grondige training en proceskennis. Met dit in gedachten streeft 21CC ernaar om met het leermateriaal werknemers van die kennis en vaardigheden te voorzien die zij nodig hebben om de processen in de luchtvracht op een efficiënte manier uit te voeren.

vertel me meer
Back to top of page