21CC Skilled

De onboarding, training en recruitment oplossing voor de logistiek
21CC Skilled helpt bij het vinden en trainen van uw medewerkers. Dit gaat via de mobiel op een vernieuwende, visuele en intuïtieve manier. Gamified leren waar en wanneer men wil!

 

Carbon Footprinting

Leer hoe CO2-uitstoot wordt berekend en toegewezen aan klanten, hoe rapporteren werkt, hoe je transport anders kunt plannen, wat de CPl is en hoe je deze berekent:
– Carbon Masters – spel
– Inleiding tot Carbon Footprinting en CO2
– CO2-uitstoot berekenen CO2-berekeningen en ladingdragers CO2-uitstoot bij opslag en overslag
– Datakwaliteit
– Multimodaal transport – van weg naar water
– Joint Corridors Off Road

NXT Moerdijk

NXT Moerdijk is ontwikkeld met en voor ondernemers, onderwijs en overheid op het Havenindustrie Moerdijk (HIM). Een hybride leeromgeving in de maak. Praktijk en educatie die samenwerken. De eerste fase is het platform waar scholieren, studenten en werkzoekenden zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt met informatie, filmpjes, banen, stageplekken, spellen en carièrepaden. Deze omgeving is groeiende en zal langzaam migreren naar een steeds interessantere leeromgeving. Kom kijken, leer, oriënteer en kom steeds terug.

21CC Rondje Twente

De app 21CC Rondje Twente is bedacht om via een innovatieve manier mensen te interesseren voor logistiek en daarnaast te binden aan de regio Twente. De app bestaat uit een ‘fantasy map’ van het Twentse landschap waarin regionale logistieke bedrijven visueel in naar voren komen. Door middel van gamification maken scholieren via de app kennis met logistiek. Bedrijven kunnen de informatie in de app verrijken met behulp van foto’s en video’s.

Bekijk video

Back to top of page